یکی از نیازهایی که هر انسان سفررو، تهیه غذا در سفر برای وعدههای متفاوتش است و این امری بسیار عادی میباشد اما نکتهای که وجود دارد این است که:
چگونه و چه مقدار غذا و مواد اولیه خوراکی تهیه کنیم؟
از کجا غذا تهیه کنیم؟
چگونه غذا و وعدههای خوراکی را با خود حمل کنیم؟
بهترین غذاها در سفر چیست و چه چیزی را استفاده کنیم که نیاز بدن را تأمین کند؟
در بسیاری از سفرها به خصوص سفرهای طبیعتگردی، و از میان آن سفرها به صورت خاص سفرهای آفرودی وعدههای غذایی به صورت کاملا کاذب، مهم شده و گروهها برای مسافران از سفرههای رنگین و میزهای مملو از غذا استفاده میکنند. اینگونه است که یک سفر طبیعتگردی و سافاری تبدیل به یک سفر شکمگردی می شود.
البته شکمگردی نیز لذتبخش است اما در جای خود و به اندازه، حال به این میپردازیم که:
آیا این شیوه از تهیه خوارک در برگزاری تور طبیعتگردی جزو استانداردهای سفر است؟
این گونه خوراک در سفر لازم است؟
چگونه میتوانیم آبی در آسیاب هم وطنانمان در شهر و روستاهای دیگر بریزیم؟
بسیاری از سفرها در گروههای مختلف آفرودی، این گونه پذیرایی از جاذبههای سفر شده و این خود (هدف سفر) را تحت الشعاع قرار میدهد.
دریافت مشاوره تخصصی رایگان