6 ترفند ساده برای اینکه در سفر از گرسنگی نمیرید!
* نیازی نیست همه خوردنیهای خانه را توی کولهتان بار بزنید!
نان را میتوانید از روستاها یا شهرهای توی راه تهیه کنید.
تخممرغ و لبنیاتی مثل پنیر و شیر محلی و حتی میوه بومی یک منطقه را هم میتوانید از روستاییان بخرید.
* اگر چادرتان را جایی علم میکنید که از شهر دور است باز هم لازم نیست همه وعدههای غذاییتان را با خودتان ببرید. توی مسیر برنامهریزی کنید و در آخرین آبادی که سوپرمارکت یا بقالی دارد، خرید کنید. خلاق باشید و با خریدن سیب زمینی، گوجه، پنیر و کمی سوسیس یا کالباس روی آتش جلوی چادر، برای خودتان غذا بپزید.
دریافت مشاوره تخصصی رایگان
* اگر مقصدتان یک شهر یا روستاست، از قبل آمار غذاهای محلیاش را درآورید. وقتی هم به آنجا رسیدید آدرس بهترین جایی که میتوانید غذای محلی بخورید را از خود اهالی بگیرید. در بعضی شهرهای توریستی خوردن این غذاها گران تمام میشود اما اگر راهی شهرهای کوچک شوید، میتوانید از اهالی خوشخلقش بخواهید در ازای پول، برایتان غذای محلی درست کنند (لطفا فراموش نکنید که شما مسافرید، پس مودبانه خواهش کنید و طوری حرف نزنید که حس کنند پولتان را به رخشان می کشید).
* کنسرو، تن ماهی، تخممرغ، سیب زمین، مرغ آب پز، سبزیجات پخته و چند غذای آماده میتواند جزو غذاهایی باشند که برای وعدههای راه رفت و برگشت به دادتان میرسد.
* حواستان به تاریج انقضای غذاهای آماده یا نیمه آماده ای که میخرید، باشد. خوردن غذای تاریخ گذشته در سفر حتما راهی بیمارستانتان خواهد کرد.
* با خودتان لبنیات، غذاهای سسدار و فاسدشدنی برندارید. عوضش از خانه میوه بار کولهتان کنید. توی راه هم چشمتان دنبال میوه فروشیهایی باشد که بتوانید بعد از خرید، آنها را جایی همان دور و بر بشویید. میوه نشُسته نخورید لطفا!
از مهارتهای سفر، توانایی مدیریت منابع غذایی و تهیه خوراک در سفر است.