آشنایی با گیاهان خوراکی
گیاهان بر اساس نوع استفاده به دستههای متفاوتی تقسیم میشوند، گیاهان خوراکی یکی از انواع گیاهان بر حسب این طبقهبندی گیاهان هستند.
یکی از جنبههای جذاب گیاهان جنبه خوراکی آنها و استفاده از گیاهان خوراکی است. بسیاری از گیاهان از جمله پونه (Mentha)، ریواس (Rheum)، سماق (Rhus)، زعفران (Crocus) و انواع میوههای درختچهای از جمله زالزالک (Crataegus)، ازگیل (Mespilus) و زرشک (Berberis) به صورت خام یا پخته شده، به عنوان ادویه در انواع غذاها و خورشتها و در انواع دمنوشهای و چاییها مورد استفاده قرار میگیرند.
گیاهان خوراکی به خصوص در فصل بهار بسیاری از علاقمندان به گیاهان را به دامان طبیعت میکشند. از زمانهای دور تاکنون از این گیاهان در پختن غذاهای متنوع بومی و محلی استفاده میشده است. همچنین بسیاری از گیاهانی که اکنون به صورت زراعی و باغی جهت مصارف خوراکی کشت میشوند نیز منشاء طبیعی و وحشی دارند.
معرفی انواع گیاهان خوراکی:
دستهبندی گیاهان بر اساس استفاده از آنها:
دریافت مشاوره تخصصی رایگان